Bir ihtimal daha var!

Yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen kümede kalmak yine Bursaspor’un kendi elinde… Kümede kalmak için Karadeniz’den galibiyetle dönmek zorunda olan yeşil beyazlıları bu kritik maçta taraftarları da yalnız bırakmayacak. Ali Ay yönetimi Trabzonspor’dan fa

Bir ihtimal daha var!

Spor Toto Süper Lig’de ligin ilk yarısında 27 puan toplayarak AVrupa hesapları yapan, ancak ikinci yarıyla birlikte büyük bir ivme kaybederek son hafta öncesi kümede kalma savaşı veren Bursaspor’da tüm gözler Trabzonspor maçına çevrildi. Tarihinde dış sahada sadece 1 kez yenebildiği rakibi karşısında kazanmaktan başka çaresi olmayan yeşil beyazlılar’dan camia bu kaoslarla geçilen sezonun tebessümle bitmesini bekliyor. Yeşil beyazlılar 35 puanla Çaykur Rizespor’un 2 puan önünde bulunuyor. 

İNCE HESAPLAR!

Son hafta öncesi ortada ince hesaplarda var. İki takımın maçlarını kazanması ve berabere kalması durumda Çaykur Rizespor Spor Toto Süper Lige veda edecek. Bursaspor’un yenilmesi, Çaykur Rizespor’un berabere kalması durumunda yine Karadeniz temsilcisi alt lige düşecek. Çaykur Rizespor’un kazanması, Bursaspor’un yenilmesi veya berabere kalması durumunda ise yeşil beyazlılar, alt ligin yolunu tutacak.

FAZLA BİLET TALEBİ

Bu arada kümede kalmak için Karadeniz’den galibiyetle dönmek zorunda olan yeşil beyazlıları bu kritik maçta taraftarları da yalnız bırakmayacak. Yeşil beyaz sevdalıları Trabzon’a kalabalık bir grupla giderek takımlarına destek olmaya hazırlanıyor. Bursaspor yönetimi ise Trabzonspor’dan fazla bilet talep edecek. Spor Toto Süper Lig’de hiçbir hedefi olmayan bordo mavililerde  yönetimin bu isteğe olumlu yanıt vermesi bekleniyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X