Bir kaleciden daha fazlası!

Bu sezon 4.penaltısını kurtaran Harun Tekin ‘Bu zorlu süreçte maçtan önce bana destek olan eşime, aileme çok teşekkür ediyorum. İyi günde de kötü günde de her zaman yanımdalar. Başarımın sırrı da zaten onlar’ dedi.

Bir kaleciden daha fazlası!

Bursaspor’da gündem yine Harun Tekin…Bu sezon yeşil beyazlı takımın ayakta kalmasındaki en önemli aktörlerden biri olan tecrübeli file bekçisi, Kasımpaşaspor maçı sonrası yaşanan talihsiz olaylara rağmen ayağa kalkmayı çabuk bildi ve Gaziantepspor karşısında alınan galibiyette yine büyük pay sahibi oldu. 

Yaptığı kurtarışlarla yine farkını ortaya koyan Harun, maç sonrası ise göz yaşlarına hakim olamadı. Hakemin bitiş düdüğünün ardından tüm takım deneyimli kalecinin yanında soluğu alırken, ortaya konulan sevinç görülmeye değerdi. 

4.PENALTI

Gaziantepspor karşısında 6.dakikada Marcinho’nun penaltısını çıkaran Harun, bu konudaki beceresini bir kez daha gözler önüne serdi. 27 yaşındaki kaleci bu sezonki 4’üncü penaltısını kurtardı. 

Harun daha önce de Kasımpaşspor maçında Tunay Torun’un, Gaziantepspor sınavında Nabil Ghilas’ın, Çaykur Rizespor mücadelesinde Leonard Kweuke’in penaltılarında da gole izin vermemiş ve övgü almıştı.  

TAKIMI KUTLUYORUM

 

Harun Tekin, zorlu süreçte kendisine destek olan ailesine teşekkür etti. Milli file bekçisi ‘Bu zorlu süreçte maçtan önce bana destek olan eşime, aileme çok teşekkür ediyorum. İyi günde de kötü günde de her zaman yanımdalar. Başarımın sırrı da zaten onlar. Maçla ilgili pek konuşmayacağım. 3 puanı aldığımız ve haftalar sonra kazandığımız için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımın hepsini kutluyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X