Bir kayıp adam Bakaye Traore

Büyük umutlarla transfer edilen Malili futbolcu, yeşil beyazlı formayı sadece 99 dakika giydi.

Bir kayıp adam Bakaye Traore
Bursaspor’un sezon başında Milan’dan bedelsiz olarak renklerine bağladığı Bakaye Traore ilk 6 haftalık süreçte ortalıkta pek gözükmedi.
 
Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Kayseri Erciyesspor’da başarılı bir performans gösteren ve Hikmet Karaman’ın verdiği olumlu referans doğrultusunda transfer edilen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, sadece 2-0’lık mağlubiyetle tamamlanan Galatasaray maçında ilk 11’de forma buldu.
 
Ardından yedek kulübesine giren ve bir daha çıkamayan Traore, son Eskişehirspor maçında milli takımda geç döndüğü için 18 kişilik kadroya giremedi.
 
Güneş memnun değil
 
Malili oyuncu şuana kadar yeşil beyazlı takımda sadece 99 dakika forma giyebildi. Bakaye Traore’nin diğer bir özelliği ise Bursaspor’dan milli takıma giden tek yabancı oyuncu olması. 9 yabancı ismi bulunan Timsah’ta diğer oyuncular şuan bu başarıyı gösteremiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantısında Traore’nin performansında gelgitler olduğunu ve bunu düzeltmek için uğraştıklarını söylemişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X