‘Bir kıbleniz olsun’ diyen Tuğba Ekinci, deliye döndü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim döneminde kampanyasına maddi destekte bulunduğu söylenen şarkıcı Murat Boz ile bir araya geldi.

‘Bir kıbleniz olsun’ diyen Tuğba Ekinci, deliye döndü!

Şarkıcı Murat Boz, YSK kararı ile 23 Haziran’da tekrarlanan İstanbul seçimleri öncesinde CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun adaylık kampanyasına 100 bin lira bağışta bulunmasıyla gündeme gelmişti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Murat Bozönceki gün Karadeniz Ereğlisi’nde ilk kez bir araya geldi. Buluşma sonrası fotoğrafları yayınlanan Murat Boz’e güzel yorumların yanı sıra bir çok eleştiri de geldi. Boz’u son olarak şarkıcı Tuğba Ekinci, “Ayakçı” diyerek eleştirdi.

“BİR KIBLENİZ OLSUN”

Yaptığı siyasi paylaşımlarla ve sivri çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından Murat Boz’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile fotoğraflarını paylaştı. Ekinci paylaşımına “Bir kıbleniz olsun. Bedavacılığın sonu ayakçıklıktır” notunu ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X