Bir kupa da atletlerden

Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün başarılarına her geçen gün yenileri ekleniyor. Bursa’ya bir kupa da küçük atletlerden geldi.

Bir kupa da atletlerden

İlk kez yapılan TAF Turkcell Küçükler Festivali 1. grup yarışmalarında ‘Edirne Grubu’nda mücadele eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü Küçük Kız Atletizm takımı Bursa’ya ikincilik kupasıyla döndü. 

Edirne, Zonguldak, Denizli, Kayseri, Trabzon, Kayseri, Mersin, Şanlıurfa ve Eskişehir illerinde ilk kez yapılan birinci grup yarışmalarına rekor katılım sağlandı. Yarışmalarda 792 kız 870 erkek olmak üzere toplam bin 662 sporcu başarı mücadelesi verdi. Edirne’de, grubunda mücadele eden küçük atletler 80 metrede 23 puan, fırlatma topunda 17 puan, uzun atlamada 22 puan, 100 metrede 24 puan, yüksek atlamada 19 puan ve 5 x 80 metrede de 24 puan alarak, genel toplamda 129 puan ile ikincilik kupasını kazandı. Atletlerin başarısı, Bursa’yı gururlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X