‘Bir mucize bekliyorum’

Tuğba Çiçekdağı ve Kadir Karabulut çiftinin Bursa’daki düğünlerinde sahneye çıkan Asena, kendi evliliğinin artık bir mucizeye kaldığını söyledi.

‘Bir mucize bekliyorum’

İKİZ BEBEK İSTİYORUM

Ünlü oryantal Asena, önceki akşam Tuğba Çiçekdağı ve Kadir Karabulut çiftinin Bursa’daki düğünlerinde sahne aldı. Büyük ilgi gören dans gösterisi öncesi gazetecilere samimi açıklamalarda bulunan Asena, ‘Ben de artık evlenmek hatta ikiz bebek sahibi olmak istiyorum. Ne kadar evlenmeyeceğim desem de beli olmaz. Bir gün bir adam çıkar karşıma öyle bir mucize olur ki benimle evlenir misin diye sorar, ben de evet derim’ dedi. 

ASSOLİST OLMAK KOLAY DEĞİLMİŞ

Öte yandan Kıbrıs’taki bir otelin Eğlence Müdürü olan Asena, Turizm Otelcilik bölümü mezunu olduğunu hatırlatarak sonunda asıl mesleğini icra edebildiğini belirtti. Yeni görevinin başına gelmesiyle birlikte aralarında Neşe Karaböcek, Muazzez Abacı ve Bülent Ersoy gibi isimlerle çalıştığını belirten Asena, ‘Onlarla çalışınca şunu anladım ki; büyük sanatçı olmak için yalnızca iyi ses yeterli değilmiş. Bir daha onlar gibi sanatçılar gelmez’ dedi.

Asena, arkadaşımız Rıdvan Demir’in sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X