Bir sen eksiktin Vergini

Samet Aybaba’nın 850 bin dolarlık zararı, ayrılmak için çare arıyor. Bursaspor’la 1 yıl anlaşması bulunan Arjantinli oyuncunun, sözleşmenin feshi için geçen sezonki alacaklarının yanı sıra 350 bin dolar daha talep ettiği öne sürüldü.   

Bir sen eksiktin Vergini

Bursaspor’un sezon başında büyük umutlarla Arjantin’in Boca Juniors takımından transfer ettiği Santiago Vergini’nin gitmek için para istediği öğrenildi… Geçtiğimiz sezondan kalan alacaklarıyla kulübe ihtarname çeken Arjantinli futbolcunun, sözleşme feshi için de ekstradan 350 bin dolar daha talep ettiği öne sürüldü…

SON KARAR YENİ YÖNETİMİN

Bursaspor’dan yılda 850 bin dolar kazanan Vergini’nin, geçen sezondan 350 bin dolar alacağı olduğu öğrenildi… Yeşil beyazlı kulüp, önümüzdeki sezon Arjantinli futbolcuyla devam etmeme kararı alırsa toplamda 700 bin dolar ödemek zorunda kalacak. Vergini’yle alakalı son kararı yeni gelecek yönetim ve teknik heyet verecek. 

SADECE 8 MAÇ OYNADI

Tecrübeli stoper geçen sezonun büyük bölümünü yedek kulübesinde geçirdi. Bursaspor’un küme düşmesindeki baş aktörlerden biri olan Samet Aybaba’nın isteği üzerine transfer edilen Vergini, ligde 8 karşılaşmada görev yaptı, 720 dakika sahada kaldı. Ertuğrul ve Chedjou’nun arkasında bekleyen Arjantinli oyuncu geleceği pazar günü yapılacak Genel Kurulun ardından belli olacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X