Bir skandal atama daha!

Hüseyin Göçek’in ardından Mustafa İlker Coşkun’da Bursaspor’un maçına tekrar verildi.

Bir skandal atama daha!

Konya’da Torje’nin Bekir’e yaptığı insanlık dışı faulü vermeyen ve akabinde gole sebebiyet veren Coşkun, yarınki Rizespor maçında da düdük çalacak. 

Spor Toto Süper Lig’de 21.hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Bursaspor’un yarın sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçını Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Coşkun, Timsah’ın 17.haftada deplasmanda 3-2 kazandığı Torku Konyaspor maçını yönetmiş, o mücadelede Torje’nin Bekir’e yaptığı insanlık dışı faule düdük bile çalmayarak ve akabinde gole sebebiyet vererek büyük tepki toplamıştı. 

PAŞA MAÇINI DA YÖNETMİŞTİ

Bu itirazlara neden olan pozisyon sonrası Konyaspor skoru 2-2’ye getirmiş, yeşil beyazlılar hakem faciası yaşayacağı karşılaşmadan Fernandao’nun son dakikadaki golüyle kurtulmuştu. Mustafa İlker Coşkun, Konyaspor maçıyla birlikte Bursaspor’un bu sezon 5-1 kazandığı Kasımpaşa karşılaşmasını da yönetmişti. MHK bilindiği gibi en son Atatürk Stadı’nda oynanan Gençlerbirliği maçına da Antep karşılaşmasındaki yönetimiyle tepki toplayan Hüseyin Göçek’i atamıştı. 

Program şu şekilde:  

Cumartesi

13.30 İ.Başakşehir-Gaziantepspor: Hakan Ceylan

16.00 Bursaspor-Ç.Rizespor: Mustafa İlker Coşkun

19.00 M.Sivasspor-Galatasaray: Hüseyin Göçek

Pazar

13.00 Mersin İY-K.Karabükspor: Halis Özkahya

13.00 Balıkesirspor-Gençlerbirliği: Tolga Özkalfa

16.00 Kasımpaşa-Trabzonspor: Cüneyt Çakır

19.00 Eskişehirspor-Beşiktaş: Ali Palabıyık

Pazartesi

20.00 Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor: Özgür Yankaya

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X