Bir soruşturma da HDP heyetine!

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Demokratik Toplum Kongresi tarafından hafta sonu yapılan toplantı ile ilgili HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sırrı Süreyya Önder, Hatip Dicle, Kamuran Yüksek, Selma Irmak ve Sebahat Tuncel hakkında soruşturma

Bir soruşturma da HDP heyetine!

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, DTK tarafından hafta sonu düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul’da yaptıkları ‘özerklik’ konuşmaları nedeniyle HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Selma Irmak ile Hatip Dicle, Kamuran Yüksek ve Sabahat Tuncel hakkında da soruşturma başlattı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, DTK’nın hafta sonu düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul’da özerklik ile ilgili konuşmalar yapan HDP heyetine soruşturma başlattı. Başsavcılık, milletvekilleri olan Selahattin Demirtaş, Sırrı Süreyya Önder ve Selma Irmak için hazırlanan fezlekeyi, görüşülmek üzere Adalet Bakanlığı’na gönderirken, Irmak, Dicle ve Yüksek hakkında da soruşturmayı açtı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X