Bir sosyal tesis de BURULAŞ’tan

Burulaş, tarafından hizmete açılan sosyal tesis, personel ve Bursaslıları kaliteli hizmetle buluşturacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye’ye 26 dalda örnek olan Bursa’da bu çalışmaları belediye şirketlerinin de önemli katkılarıyla hayata

Bir sosyal tesis de BURULAŞ’tan

Bursa’da alışılagelmiş sosyal tesis anlayışını 2009 yılında tamamen değiştiren ve belediye personeli dışındakilere kapalı olan tüm tesislerin kapılarını sonuna kadar vatandaşların hizmetine açan Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesisleriyle de önemli bir marka haline geldi. Geleneksel tatların yanı sıra dünya mutfağından örnekler ve alternatif lezzetleri sosyal tesisleri ile Bursalılarla buluşturan BURFAŞ’ın ardından, ulaşım şirketi Burulaş da Bursa’ya yeni bir sosyal tesis kazandırdı. Çarşıda Tarihi Köylü Pazarı girişindeki iki katlı bina, Burulaş tarafından restorasyonun ardından ayrıcalıklı bir sosyal tesise dönüştürdü. Burulaş personelinin misafirlerini ağırlayacakları, aileleriyle vakit geçirebilecekleri bir mekan olarak tasarlanan tesis, aynı zamanda Bursalıları da kaliteli ve güvenilir hizmetle buluşturacak.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ulaşımdan spora, çevre ve altyapıdan tarihi ve kültürel mirasa kadar farlı 26 dalda Bursa’nın Türkiye’ye örnek olduğunu belirterek, bu başarıda belediye şirketlerinin de büyük katkısı olduğunu söyledi. Verimliliğin artması ve daha hızlı hizmet sunulması amacıyla şirketlerin de önemli bir sinerji yakaladığınız dile getiren Başkan Altepe, “Ulaşım sektöründe Türkiye’nin önemli markaları arasına girmeyi başaran Burulaş, şimdi de çarşının merkezinde hem çalışanları hem de Bursalıların faydalanması için önemli bir tesisi kentimize kazandırırdı. Tarihi Köylü Pazarı girişindeki bu tesis bölgeye de önemli bir değer katacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy ise, Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle örnek yatırımları Bursa’ya kazandırdıklarını belirterek, hizmete açtıkları sosyal tesisin hem Burulaş çalışanları hem de tüm Bursalılar için yeni bir buluşma noktası olacağını vurguladı.

 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Başkan Altepe ve protokol üyeleri daha sonra tesisi gezdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X