Bir sosyal tesis de Zafer Mahallesi’ne

Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesislerin 52.’si, Zafer Mahallesi’ndeki yeni belediye binası yerleşkesinde halkın hizmetine sunuldu.

Bir sosyal tesis de Zafer Mahallesi’ne

Büyükşehir Belediyesi, yeni sosyal tesisini Zafer Mahallesi’nde açtı. Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Zafer Mahallesi’ne sosyal tesis kazandırmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, Bursa’nın kalbinde yer alan mahalleye belediye binası yapmanın ve çevre düzenlemeleriyle birlikte bölgenin tam anlamıyla sosyal merkez olmasının 1994 yılından beri düşledikleri hayal olduğunu kaydetti. 

Altepe, “22 senedir takip ettiğimiz bir projeydi ve şükürler olsun hayata geçirdik. Belediye binasını açmak üzereyiz. 12 bin metrekarelik park alanı tamamlandı. Sosyal tesisimizin de açılışı gerçekleşti. Ne mutlu bizlere. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Zafer, Namık Kemal, Elmasbahçeler, Davutdede ve Anadolu mahallelerimize, Bursamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

3.5 MİLYON TL’YE MAL OLDU

Başkan Altepe, bu tesisin de diğer tesislerde olduğu gibi Bursalıların uygun fiyatlarla kaliteli hizmeti aile boyu alabilecekleri mekanlardan biri olacağını ifade ederek Zafer Sosyal Tesisleri ve park alanı için 3.5 milyon TL harcama yaptıklarını söyledi. Halka açık tesislerin BURFAŞ tarafından işletileceğini bildiren Başkan Altepe, “Halkımızın en çok mutlu eden hizmetlerin başında sosyal tesisler geliyor. Burası da inşallah bölge için huzur kaynağı olacak. İnsanımızın rahatlıkla gelebileceği,  herkesin hoşça vakit geçirebileceği, çay ve kahvesini yudumlayabileceği, yemeğini yiyebileceği yer olacak” diye konuştu.

Başkan Altepe, yapılacak ilave yatırımlarla birlikte bölgenin cazibe merkezi olacağını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X