Bir tanıtımdan daha fazlası

Leyla Lydia Tuğutlu’nun reklam yüzü olduğu bir güzellik markasının lansmanına, magazin dünyasının ünlü isimlerinin açıklamaları damga vurdu.

Bir tanıtımdan daha fazlası

CEM YILMAZ’LA İYİ ARKADAŞIZ

Bu Şehir Arkandan Gelecek adlı diziyle adını duyuran Leyla Lydia Tuğutlu’nun ev sahibi konumunda olduğu gecenin konuklarından Ebru Şallı, aşk yaşadığı Cem Yılmaz’la ilgili konuştu. Şallı, ‘Cem Yılmaz’ın yeni filmini bekliyorum. Onun sinemasını beğeniyorum. Kendisi iyi bir arkadaşımdır’ dedi. İbrahim Kutluay’la boşanma davası devam eden Demet Şener ise, ‘Ayın 24’ün yeni bir davamız daha var. İnşallah bir an önce biter. Şuan anlaşmalı boşanmıyoruz’ açıklamasını yaptı. 

TÜRKAN ŞORAY KURALLARIM YOK

Gecede güzelliğiyle dikkat çeken Defne Samyeli, oyunculukta Türkan Şoray kurallarının olmadığını söyledi. Samyeli, ‘Eğer görev aldığım çalışma kaliteliyse, tüm enerjimi o işe odaklayıp karakterime hayat veririm’ dedi. Bir süre önce Seren Serengil’le yaptığı TV programından ayrılan Deniz Akkaya ise Müge Anlı hayranı çıktı. Akkaya, ‘Televizyonda gündüz kuşakları uzun sürüyor. Müge Anlı’ya bayılıyorum ama program psikolojimi bozuyor’ diye konuştu.

Deniz Akkaya davette yakın arkadaşı Nazlı Goldenberg’le selfie yaptı.

Demet Kutluay, bir kez daha boşanmak istediğini yineledi.

Defne Samyeli, oyunculukta kurallarının olmadığını söyledi.

Ebru Şallı, Cem Yılmaz’ın sinemasını çok beğendiğini belirtti.

Ebru Şallı ve Defne Samyeli, tanıtımdaki şovu birlikte keyifle izledi.

2008 Türkiye Güzeli olan oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, zarafetiyle göz kamaştırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X