Bir teşekkür bile etmedi

Fenerbahçe’yle sözleşme imzalayan ve Bursaspor’u adını ağzına almayan Şener’in şu sözleri büyük tepki çekti: ‘Uzun zamandır kendimi buraya hazırlıyorum.’

Bir teşekkür bile etmedi

Sözleşmesindeki ‘5 milyon liraya serbest kalır’ maddesinden yararlanarak Bursaspor’la yollarını ayıran Şener Özbayraklı dün Fenerbahçe’yle 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Sportif Direktörü Guiliano Terraneo’nun da bulunduğu törende tecrübeli futbolcunun kullandığı cümleler yeşil beyazlı camiada büyük tepki çekti. ‘Uzun zamandır kendimi Fenerbahçe’ye hazırlıyorum’ diyerek herkesi şaşırtan Şener’in konuşmasında Bursaspor’u adını ağzına almaması da dikkat çekti. 

7 Ocak 2013’te Bugsaşspor’dan transfer edildiği vakit kimsenin tanımadığı Şener Özbayraklı, kendisine şans veren ve futbolcu olmasını sağlayan camiaya giderken büyük ayıp etmiş oldu. Şener, gelen tepkiler üzerine daha sonra twitter hesabından Bursaspor camiasına ve taraftarına teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X