Bir teselli ver

Kaybetme lüksü kalmayan Yeşil beyazlılar, seyircisinden yoksun çıkacağı mücadelede çıkış peşinde… Atatürk Stadı’nda Fırat Aydınus’un yöneteceği maç saat 19.00’da.

Bir teselli ver

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon bir türlü istikrarı yakalayamayan ve en son Akhisar Belediyespor’a deplasmanda 3-1 mağlup olarak büyük hayal kırıklığı yaşatan Bursaspor’un bugünkü rakibi Kayserispor. Son iki karşılaşmadan da yenilgi ile ayrılıp 11. sıraya kadar gerileyen yeşil beyazlılar, düşme hattının hemen üzerinde 15. sırada bulunan Kayserispor ile kozlarını Atatürk Stadı’nda paylaşacak. Saat 19.00’da başlayacak bu maçı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Arkın Akgöl yapacak.

Bursaspor taraftarı yok

Beşiktaş maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve kötü tezahüratlar nedeniyle, Bursaspor karşılaşmada seyircisinden yoksun kalacak. Mücadeleyi sadece passolig sahibi olan Kayserispor taraftarları izleyebilecek. Yeşil beyazlılarda sakatlığı bulunan Ricardo Faty yok. Bu maçta rotasyona gitmesi beklenen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın kalede Harun Tekin’e, savunmanın sağında Advincula’ya, stoperlerde de Serdar Aziz-Dany ikilisine şans vermesi bekleniyor. 

STAT: Atatürk

SAAT: 19.00

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Arkın Akgöl

EKSİK: Faty

EKSİK: Yok 

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı cezalı. Konuk seyirci izleyebilir

19.00 LİG TV/Canlı

BURSASPOR

1 Harun Tekin

82 Luis Advincula

4 Serdar Aziz

13 Dany Nounkeu

3 Emre Taşdemir

21 Hajime Hosogai

5 Bekir Yılmaz

89 Mirolsav Stoch

10 Filipe Josue

77 Balazs Dzsudsak

15 Tomas Necid

KAYSERİSPOR

1 Kayacan Erdoğan

61 Zeki Yavru

23 Samba Sow

3 Berkan Emir

17 Mustafa Akbaş

6 Destin Mabiala

38 Ömer Bayram

35 Srdan Mıjaılovic

20 Furkan Özçal

21 Diego Biseswar

33 Dias Marinho

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X