Bir teselli ver

Haftalardır galibiyete hasret kalan Bursaspor, Adanaspor karşısında 3 puan arıyor

Bir teselli ver

Ligde ve kupada son 5 maçtır kazanamayan Yeşil beyazlılar, saat 19.00’da başlayacak zorlu maçta Adanaspor’u yenip üzerinde dolaşan karabulutları dağıtmayı planlıyor. 

Resmi maçlardaki son galibiyetini 19 Aralık 2016 tarihinde oynanan Antalyaspor karşısında alan Bursaspor, galibiyet hasretini bugün Adanaspor önünde son vermek istiyor. Trabzonspor’a 2-1 kaybeden ve Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarında da Akhisar Belediyespor’a evinde 4-1 mağlup olarak kupadan elenen yeşil beyazlılar, bu kez işi sıkı tutup taraftarıyla barışmanın planını yapıyor. Büyükşehir Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan müsabakayı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ile Osman Gökhan Bilir yapacak.

Sakatlar çoğaldı

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun aldığı 5 maçlık ceza nedeniyle tribünde olacağı karşılaşmada takımı sahaya yardımcısı Fuat Buruk sürecek. Arka arkaya alınan yenilgilerin ardından morallerin dip yaptığı Bursaspor’da Hamza Hoca’nın Ertuğrul Ersoy’un yerine İsmail Konuk’u, formsuz Erdem Özgenç’in yerine Boban Jovic’i, sakat Joshua John’un yerine de Jonathan Del Valle’yi oynatması bekleniyor. Bursaspor’da Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal, Emre Taşdemir, Joshua ve Bilal Kısa yok. Adanaspor’da ise Ramos, Koman ve Didi forma giyemeyecek.

 

Timsah’ın kozu Batalla & Kubilay

 

Bursaspor’un bugünkü karşılaşmada en büyük gol ayakları kaptan Pablo Martin Batalla ve Kubilay Kanatsızkuş olacak. Yeşil beyazlı takımda ligde 6 gol atan Pablo Martin Batalla, ile 5 gole imza atan ve son maçları boş geçirmeyen Kubilay Kanatsızkuş Adanaspor karşısında gol atmak istiyor. 

 

35 yıldır yenilgi yok

Yeşil beyazlılar, Adanaspor’a Bursa’da en son 1982 yılında kaybetti. 

Bursaspor ile Adanaspor bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig’de 44. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 43 müsabakada yeşil beyazlılar 21 kez rakibine üstünlük sağlarken, Adanaspor ise 9 karşılaşmada gülen taraf olmayı başardı. Öte yandan yeşil beyazlılar, 1998 yılından bu yana ligde Adanaspor’a karşı çıktığı 10 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Bursaspor, Adanaspor’a karşı evinde yalnızca 2 kez sahadan puansız ayrılırken, son yenilgisini ise 1982 yılında aldı.

 

Tanıdık 2 isim!

 

Bursaspor’un bugünkü rakibi Adanaspor’da tanıdık iki isim var. Bir dönem Bursaspor’da Samet Aybaba’nın yardımcılığını yapan Levent Şahin, Adanaspor’un teknik direktörlüğünü üstlendi. Geçtiğimiz sezon yeşil beyazlı takımın kadrosunda bulunan Bekir Yılmaz ise Akdeniz ekibinde düzenli bir şekilde forma giyiyor. 

 

Arslanboğa uğurlu geliyor

Timsah Arena’da oynanacak olan Adanaspor maçını Eskişehir Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Suaat Arslanboğa yönetecek. Suat Arslanboğa bugüne kadar Bursaspor’un 11 maçında düdük çaldı. Yeşil beyazlılar bu karşılaşmalardan 5 kez galibiyetle, iki kez mağlubiyetle sahadan ayrıldı. 4 müsabakada beraberlikle sonuçlandı.

 

Maç heyecanı OLAY TV’de

 

Bursaspor’un bugün Adanaspor ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Yeşil beyazlı taraftalar Timsah Arena’dan maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

Maç tablo

 

STAT: Timsah Arena

SAAT: 19.00

HAKEMLER: Suat Arslanboğa, İsmail Şencan, Osman Gökhan Bilir 

EKSİKLER: Emre, Serdar, Furkan, John, Bilal

EKSİKLER: Ramos, Didi, Koman

BİLET FİYATLARI: VIP 200, batı alt 100, doğu alt 50, doğu üst 40, Teksas 20 ve Tofaş tribünü 20 TL

19.00 beIN SPORTS 2

BURSASPOR

1 Harun Tekin

25 Boban Jovic

66 Tomas Sivok

4 İsmail Konuk

23 Aziz Eraltay

7 Merter Yüce

8 Cristobal Jorquera

28 Del Valle

10 Pablo Martin Batalla

18 Kubilay Kanatsızkuş

88 Deniz Yılmaz

ADANASPOR

26 Charles İtandje

3 Ousmane Viera

53 Vinicius Jose

22 Rodrigo Longo

6 Mustafa Sami

20 Tevfik Altındağ

88 Bekir Yılmaz

29 Edgar Bruno

80 Rodrigues

27 Cem Özdemir

9 Magaye

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X