Bir teselli ver!

Son 6 maçından sadece 1 puan çıkaran Bursaspor, Kasımpaşaspor karşısında galibiyet özlemini gidermek istiyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki mücadele 20.00’de başlayacak.

Bir teselli ver!

Spor Toto Süper Lig’de son haftalarda istediği sonuçları alamayan Bursaspor, bugün Kasımpaşaspor’un konuğu olacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda 20.00’de başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek. Son 6 maçından sadece 1 puan çıkaran ve galibiyet hasreti devam eden yeşil beyazlılar, bugün kazanarak hem kendine gelmek hem de kalan haftalar öncesi korkulu rüya görmemek istiyor.

11 DEĞİŞECEK Mİ?

Yeşil beyazlı takımda Kayserispor randevusunda cezalı oldukları için takımdaki yerlerini alamayan Aziz Eraltay ve Boban Jovic bugünkü 90 dakika forma giyebilecek. Kayserispor maçında kırmızı kart gören ve ardından kadro dışı bırakılan ancak dün affedilen Deniz Yılmaz ise cezalı nedeniyle görev alamayacak. Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun sahaya süreceği 11’de bir takım değişiklik yapması bekleniyor. Genç teknik adamın sol kanadı Aziz-Onur ikilisinden oluşturacağı tahmin ediliyor. 

10 galibiyetimiz var

Kasımpaşa ile Bursaspor, bugün  oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig tarihinde 16. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 15 karşılaşmada yeşil beyazlı ekip, 10 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Kasımpaşa ise 3 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

STAT: Recep Tayyip Erdoğan

SAAT: 20.00

HAKEMLER: Özgün Yankaya, Baki Tuncay Akkın, İsmail Şencan

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 20 TL

20.00 beIN SPORTS

KASIMPAŞASPOR

1 Ramazan Köse

88 Veysel Sarı

4 Chrisian Chagas

13 Emem Eduok

5 Abdullah Durak

6 Loret Sadiku

31 Olivier Veigneau

8 Andre De Castro

90 Venkev Popov

19 Fode Koita

10 Adem Büyük

BURSASPOR

1 Harun Tekin

25 Boban Jovic

66 Tomas Sivok

4 İsmail Konuk

23 Aziz Eraltay

7 Merter Yüce

8 Cristobal Jorquera

28 Del Valle

33 Onur Atasayar

10 Pablo Batalla

30 Bogdan Stancu

Kasımpaşa maçı Spor Saatinde

Bursaspor’un kritik randevusu bu detaylarıyla İstanbul’dan canlı yayınla masaya yatırılacak.

Spor’a farklı bir pencere açan Spor Saati yine dopdolu. Program bu hafta İstanbul’dan canlı olarak ekranlara gelecek. Lig’de zor günler geçiren Bursaspor’un Kasımpaşa sınavı sıcağı sıcağına masaya yatırılacak.

Olay Medya  Spor Müdürü Orhan Güney, Olay Gazetesi spor yazarları Beytullah Süat ve Erkan Sağlık bu kritik karşılamayı detaylı olarak yorumlayacak. Sürpriz konukların da yer alacağı ‘Spor Saati’ bu akşam saat 22. 15’de Olay Tv’de.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X