“Bir yetim de sen giydir”

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın iki yıldır hayata geçirdiği “Bir yetim de sen giydir” projesinde bu yıl 120 yetim çocuğa ulaşıldı.

“Bir yetim de sen giydir”

Aralarında Suriyeli çocukların da yer aldığı 120 kişiye, hazırlanan bayram hediyeleri takdim edildi. İlçe başkanlığındaki etkinliğe AK Parti Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve diğer ilgililer katıldı.

Hazırlanan paketlerin sahiplerine teslim edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Bugün AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak Ramazan ayı münasebetiyle ‘Bir yetim de sen giydir’ projemizi gerçekleştiriyoruz. Bu projemize tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımız ve üyelerimiz destek verdiler. Katkı koyan herkese teşekkür ederim. Bugün inşallah burada bulunan yavrularımızı inşallah bir nebze de olsa sevindirmişizdir” dedi. Etkinliğe katılan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de Ramazan ayının paylaşma ayı olduğuna dikkat çekti. 

Gözgeç, “Bizim bayramlarımız paylaşma üzerine kuruldur. Osmangazi İlçe Teşkilatımız da hem yetim hem de Suriyeli çocuklar için her sene yaptığı bir organizasyon. Biz de bu organizasyona dâhil olmaktan çok mutluyuz. Çocuklarımızı sevindirmek bizi de mutlu ediyor” diye konuştu. AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatını ve projeye katkı sağlayanlara teşekkür eden AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise, “Ramazanın ruhuna yakışır suretle 120 ihtiyaç sahibi çocuğumuzu ki aralarında Suriyeliler de var, bu kardeşlerimizin bayrama neşeyle girmelerine olanak sağlamak adına giydirdik” ifadelerini kullandı. 

Ramazan ayı boyunca yapılan hayır işlerine bir yenisinin daha eklendiğini söyleyen AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu da, “İnşallah çocukları sevindirmişizdir ve mutlu olurlar. Biz de buna vesile olduğumuz için kendimizle gurur duyarız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X