Bir yıldız doğuyor

Futbol Direktörü Fatih Terim’den de övgü alan genç oyuncu ‘Gözümüzü kırpmadan Emre’ye formayı verdik. Aferin ona. Hata yapması bizim için sorun değildir ama 19-20 yaşında bir çocuğu daha kazandık. Oynadıkça daha iyi olacak’ dedi.

Bir yıldız doğuyor

A Milli formayı ilk kez Bulgaristan karşısında giyen ve başarılı bir performans göstererek dikkatleri üzerine Emre Taşdemir, mutluluktan uçuyor. Geçen sezon Bursaspor’da forma bulduğu maçlarda başarılı işler yaparak camianın gözüne giren 19 yaşındaki oyuncu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in de kendisine olan güvenini boşa çıkarmadı. Türkiye’de fazla oyuncunun çıkmadığı savunmanın sol tarafı için umut ışığı olan genç oyuncu, uzun yıllar ay yıldızlı formaya hizmet etmek istediğini söyledi. 

CANER’DEN ÇOK ŞEY ÖĞRENECEĞİM

Karşılaşmanın ardından sorularını yanıtlayan Emre Taşdemir, ‘Biraz heyecanlıydım. İlk A milli maçım. Yendik ve hem kendimle hem takıma gurur duyuyorum. Güzel maç oldu ve mutluyuz. En iyi şekilde Kazakistan maçına hazırlanıp, galibiyet ile dönmek istiyoruz. Bize yakışan bu’ dedi.’İlerleyen zamanlarda Caner Erkin’i kesmeyi düşünüyor musun?’ sorusunu değerlendiren Taşdemir, ‘Caner ağabeyimden çok şey öğreneceğim. İlk maçım olduğu için heyecan vardı tabii. Mutluyum, iyi de bir performans gösterdim’ dedi.

ARKADAŞLARI MORAL VERDİ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’de Emre Taşdemir’in performansını beğendiğini söyledi. Terim ‘Hakan Balta biraz rahatsız, Hasan Ali Kaldırım’ın oynayıp oynamaması zordu. Biz de gözümüzü kırpmadan Emre’yi koyduk. Aferin ona. Bütün arkadaşları da ona moral verdi. Hata yapması bizim için sorun değildir ama 19-20 yaşında bir çocuğu daha kazandık. Oynadıkça daha iyi olacak. Böyle birkaç kişi daha bulabilirsek, daha da iyi olur. Onun adına da çok sevindim’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X