Bir YouTuber daha hayatını kaybetti!

Almanya’da yaşayan ve tır şöförlüğü yaparken çektiği videolarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan YouTuber Alex745alejandro kanalının sahibi Ali Can geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Ali Can’ın samimi tavırlarıyla kaydettiği videolar milyonl

Bir YouTuber daha hayatını kaybetti!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Youtuber Cem Korkmaz’ın ardından bir Youtuber’dan daha acı haber geldi. TIR şöförlüğü yapan ve Almanya’da yaşayan Ali Can adlı sevilen YouTuber geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

TIR’I SEVDİREN FENOMEN TIR’DA HAYATINI KAYBETTİ

Shiftdelete’de yer alan habere göre YouTube fenomeni Ali Can’ın patronu olan LL Serdar’ın Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurduğu bilgiye göre 16:00’da dünyaya gözlerini yumdu. Nevşehir’de yaşayan teyzesinin oğlu Salih Işınmış ise yaptığı açıklamada TIR’ıyla yük boşalttıktan sonra yorgun düştüğünü ve ardından aracında uykuya daldığını belirtti.

Bir daha gözleri açamayan Ali Can’ın In der Schildwacht Str 15 / 65933 Frankfurt am Main (Grisheim) adresindeki Frankfurt Türk Federasyonu camisinde öğle namazına mütekiben cenaze namazı kılınacak. Nevşehir’in Ürgüp ilçesi Ortahisar kasabasına bağlı İbrahimpaşa köyü nüfusuna kayıtlı olan ve Almanya’da yaşayan YouTube fenomeni Ürgüp’de defnedilecek.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X