Bir Zamanlar Çukurova, Avlu ve Bizim Hikaye’ye dişli bir rakip geliyor!

Perşembe akşamları zaten zaping yapmaktan yorulan izleyiciyi, yeni bir dizi daha bekliyor!

Bir Zamanlar Çukurova, Avlu ve Bizim Hikaye’ye dişli bir rakip geliyor!

Atv’de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova’nın birinciliği kimseye bırakmadığı Perşembe günü, Avlu ve Bizim Hikaye dizilerinin izleyicileri de ekran başından kalkmıyor.

Şimdi 3 diziye rakip bir dizi daha geliyor. Üstelik aksiyon ve komedi unsuruyla hayli eğlenceli bir dizi olacak gibi görünüyor!

Kanal D’nin Muhteşem İkili dizisi, 4 sevilen dizi oyuncusunu bir araya getiriyor. İbrahil Çelikkol ve Kerem Bursin’in iki polisi oynayacağı hikayede Öykü Karayel ve Özge Gürel de kadroya dahil.

Tanıtımlarıyla büyük ilgi çeken dizi, meşhur Amerikan filmi Tango&Cash dizisinden esinlenildi.

Barka ve MKC lakaplı iki İstanbul polisinin değişik maceraları, Perşembe akşamları yayınlanan dizilere alternatif olacak.

Zafer Algöz’ün muhteşem oyunculuğunu da diziye katınca, ortaya iyi bir komedi çıkacağı düşünülüyor. Üstelik yıllarca Amerika’da yaşamış olan Kerem Bursin’in dizide de benzer bir hikayesini olması, tavırları ve konuşma tarzıyla da uyum sağlayan bir rol olmuş.

İki başarılı polis arasında yaşanan çekişme, kadınlarla olan ilişkileri, olayları çözmek konusundaki kişisel tavırları ve üslubuyla kırıp geçirecek bir amirleri, dizinin tanıtımlarını izleyenleri çoktan yakaladı bile.

TMC imzalı, yapımcılığını Erol Avcı’nın, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un üstlendiği; senaryosunu ise Başar Başaran ve Emre Özdur’un kaleme aldığı Muhteşem İkili, 1 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Yani bir hafta sonra ekranda tam bir karmaşa ve aynı zamanda da büyük bir rekabet oluşacak.

Bakalım bu rekabetten, son dönemde diziler konusunda sorun yaşayan Kanal D ve Muhteşem İkili kârlı çıkabilecek mi?

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X