Biraz bekle Aleyna

Kendisi de daha çocukken sahneye çıkan sanatçı Orhan Ölmez, 16 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki’ye bazı tavsiyelerde bulundu.

Biraz bekle Aleyna

BUNLAR TEHLİKELİ YAŞLAR

16 yaşında yakaladığı şöhret ve devamında barlarda sahne almasıyla gündemi meşgul eden Aleyna Tilki’nin durumunu sanatçı Orhan Ölmez de değerlendirdi. Katıldığı radyo programında kendisinin de bu işe çocuk yaşlarda başladığını hatırlatan Ölmez, ‘Umarım etrafındaki insanlar onu doğru yönlendirir. Bu yaşlar tehlikeli yaşlar. Büyük hevesler olabilir. Bence biraz bekle Aleyna, daha zamanı var’ dedi. 

TAŞLI YOLLARA ATILMAMALI

Bu noktada Aleyna Tilki’nin ailesine çok iş düştüğünü savunan Orhan Ölmez, genç popçu için iyi dileklerde de bulundu. Ölmez, ‘Bana göre o daha şu an tatlı bir kızcağız. Bizim ülkemizden, dünyaya oynayacak bir kızımız olsun, dünyaya açılsın isterim. Fakat o daha küçük, bu kadar medyayı kaldıramaz. Aleyna’yı o havuzun, o taşlı yolların içine atmamalı bence’ diye konuştu.

BİZ DE RAHATSIZIZ

Aleyna Tilki’nin yapımcısı Samsun Demir, müzisyen Behzat Gerçeker’le konuyu değerlendirdi. Demir, ‘Bu durumdan biz de rahatsızız. Biz sadece albüm yaptık. 16 yaşında albüm yapılamayacağıyla ilgili bir yasa yok. Sahne aldığı mekanları ailesi ve menajeri belirliyor’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X