Biraz canlanın beyler!

Sağlam, ‘Durup pas almakla, hareketli pas almak arasında 1 saniye fark var. Bu sizin için çok büyük zaman’ diye uyarılarda bulundu.

Biraz canlanın beyler!

Yeni sezona Özlüce Tesisleri’nde yaptığı çalışmalarla hazırlanan Bursaspor’da tempo, her geçen gün artıyor. Yeşil beyazlı futbolcular, dün sabah teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde sıcak bir havada yorucu bir antrenman gerçekleştirdi. Yeşil beyazlı futbolcular, antrenör Ömer Erdoğan’ın yönettiği antrenmanın ilk bölümünde güç geliştirici çalışma gerçekleştirdi.

Çift kale yaptılar

Ertuğrul Hoca, daha sonra futbolcularını 2 gruba ayırdı. Yeşil beyazlılar, dar alanda pres ve pas çalışması gerçekleştirdi. Sağlam, bu çalışmada oyuncularını sık sık uyardı. Ertuğrul Hoca, ‘Devamlı hareketli olun. Biraz canlanın. Durup pas almakla, hareketli pas almak arasında 1 saniye fark var. Bu sizin için çok büyük zaman. Rakibinizden çabuk olmanız lazım’ diye ikaz etti. Yeşil beyazlılar, çalışmayı taktik çift kale maçla noktaladı.

Sıcaktan bunaldılar

Bursasporlu oyuncuların dünkü sıcak havada oldukça zorlandıkları gözlendi. Sabah çalışmasında özellikle tempolu koşularda fazlasıyla terleyen yeşil beyazlı oyuncular suya hücum ettiler. Bazı oyuncuların ise aşırı sıcaktan dolayı kafalarını suyla yıkadıkları gözlendi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X