‘Biraz fütursuzum’

Son günlerde Gülben Ergen hakkında yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Yeşim Salkım, Seçkin Piriler ve Mehmet Coşkun Deniz’le yapacağı televizyon programıyla dobra açıklamalara devam edeceğini belirtti.

‘Biraz fütursuzum’

Yeni program partnerleri Seçkin Piriler ve gazeteci Mehmet Coşkun Deniz’le gittiği balıkçı çıkışı yine iddialı açıklamalara imza atan Yeşim Salkım, ‘Bu program kadrosunda olan isimlerin hepsi dobra ama ben biraz daha fütursuzum’ dedi. 

Gülben Ergen hakkında yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Salkım, ‘Programıma konuk olmak ya da telefonla bağlanmak istese seve seve konuşuruz’ dedi. 

HAKLILIK PAYI VAR

Hülya Avşar’ın magazin gündemini sarsan erkeklerin eşlerini aldatabileceği yönündeki açıklamasını da değerlendiren Yeşim Salkım, ünlü sanatçıya üstü kapalı destek verdi. 

Salkım, ‘Türkiye’de çok büyük bir oran eşini aldatıyor ve bu durum değerlendirilmesinden yanayım’ dedi. Programıyla halktan destek göreceğine de inanan Salkım, ‘Doğrulara halk karar verecek. Sokaktaki insanların yüzde 80’i de Yeşim Salkım’ın askerleriyiz derse demek ki doğru bu…’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X