Biraz sesiniz çıksın beyler?

Timsah’ın idmanları artık çok farklı. Genç teknik adam oyuncularıyla bire bir diyaloglar kuruyor, ikazlarıyla ise ortalığı inletiyor.

Biraz sesiniz çıksın beyler?

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarının hazırlıklarına Antalya Belek’te devam eden Bursaspor, kampın ikinci gününü de dolu dolu geçirdi. Günde çift idman yaparak sezona hazırlanan yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu farkını göstermeye başladı. Çalışmaların bir bölümünü sakin bir şekilde kenardan izleyen genç teknik adam, istedikleri yapılmadığı vakit ise adeta esip gürlüyor.

HATA İSTEMİYORUM

Dün sabahki çalışmanın kondisyon bölümünü sadece izlemekle yetinen Hamza Hoca, ardından yapılan taktik idmanda uyarılarıyla dikkat çekti. Oyuncularından sürekli hareketli olmalarını isteyen Timsah’ın Hocası, “Beraber hareket edelim. Hata yapmayalım. Bizim işimiz de duygusallığı yer yok. Hataların cezası ağır kesiliyor. Hata olduğu vakit de telafi etmek için uğraş verelim” şeklinde uyarılarda bulundu. 

UYARIN BİRBİRİNİZİ

Ardından saha içerisinde konuşmayan futbolculara seslenen Hamza Hamzaoğlu, “Biraz konuşun, sesiniz çıksın beyler. Uyarın birbirinizi. Arkadaşınızı ikaz etmezseniz nasıl olacak bu iş. Konuşmanızı istiyorum” dedi. Hamza Hoca’nın uyarılarından sonra daha derli toplu bir görüntü sergileyen yeşil beyazlılarda Sercan Yıldırım, Hajime Hosogai ve İsaac Cuenca performansıylarıyla öne çıkan isimler oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X