‘Birbirimize mutluluklar diledik’

Rafet El Roman, ayrıldığı eşi Ceren Kaplakarslan’a mutluluklar dilerken, aynı gece bir erkek arkadaşıyla objektiflere yakalanan ünlü manken ise gazetecilerle adeta köşe kapmaca oynadı.

‘Birbirimize mutluluklar diledik’

NE DİYECEĞİNİ ŞAŞIRDI

Rafet El Roman’la boyanma arifesinde olan Ceren Kaplakarslan, önceki gece bir erkek arkadaşıyla İstanbul caddelerinde görüntülendi. Daha önce adı Mehmet Ali Erbil’le aşk dedikodularına karışan Kaplakarslan, bu kez erkek arkadaşıyla yakalanma korkusundan kameralardan koşar adım kaçtı. Ancak bir kaç sokak sonra yavaşlayan ünlü manken, ‘Kendisi arkadaşım. Sadece sizi görünce panikledik. Yanlış yazarsınız diye korktum’ dedi. Kaplakarslan’ın yanındaki erkek arkadaşı ise ünlü mankeni tanımadığını iddia ederek kafaları daha da karıştırdı. 

AİLEYLE SORUNUM YOK

Ceren Kaplakarslan’ın erkek arkadaşıyla kameralardan kaçtığı gece bir başka yerde görüntülenen Rafet El Roman ise yaşananlardan habersiz eski eşine mutluluklar diledi. Sanatçı, ‘Çıkan hiçbir habere kulak asmıyoruz. Birbirimize mutluluklar diledik. Çok kısa bir süreç kaldı, şuan bir boşanma yok” dedi. Rafet El Roman, kayınpederi Atilla Kaplakarslan’ın ‘Ben zaten olmayacağını söyledim, kızım yaşadı ve gördü” sözlerinin hatırlatılması üzerine ise ‘Ben öyle bir açıklama ne okudum ne duydum. Aile ile ilgili bir sorunum yok” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X