Birbirinden güzel uçurtmalar gökyüzünde süzüldü

İnegöl Belediyesi ve Hadim AVM işbirliğiyle düzenlenen uçurtma şenliğinde, çocuklar ve gençler, kendi elleri ile yaptıkları birbirinden güzel uçurtmaları gökyüzünde dalgalandırarak eğlendi.

Birbirinden güzel uçurtmalar gökyüzünde süzüldü

Hadim AVM ve İnegöl Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen geleneksel hale getirilen uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Uçurtmaların birbiriyle kıyasıya yarıştığı şenlikte en büyük ve en güzel uçurtmaların sahipleri ödüllendirildi.

Kültürpark içerisinde gerçekleştirilen şenliğe Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Uğur Baş katıldı. Aktaş, “Bazı olaylar vardır sözün bittiği yerdir. Ülkemiz iki gündür ilginç bir dönemden geçiyor. Millet iradesine, gecesini gündüzünü katanlara darbe vurmaya çalıştılar. Hamdolsun belki de dünyada bir ilk gerçekleşti, darbeyi darbe ile milletin kendisi önledi. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Özellikle anne ve babalara tavsiye ediyorum. Hiç kimse anne ve babadan daha fazla ilgili olamaz. Hiç kimseyi daha fazla sevemez. Anne ve babalar daha fazla takipçi olmalılar. Kişisel gelişimi, ahlakı, geleceği ile ilgili olmalılar. Bu tür aktivitelerle de onları buluşturalım. Sosyal faaliyetlerde bulunmasına yardımcı olalım. Belediyespor’un yaz spor okulları başlıyor. Diğer STK’ların yaz kursları var. Oralara gönderelim” dedi.

Konuşmaların ardından en güzel uçurtmaya sahip çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Uçurtmanın yanı sıra yarışmaların da yapıldığı şenlikte çocuklara ve ailelere çeşitli ikramlar yapıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X