Birden çok erkekle aynı anda cinsel ilişkiye giriyorlardı…

Adana’da sosyal paylaşım sitelerinden tanıştıkları kişilerle, bir kadının birden çok erkekle aynı anda cinsel ilişkiye girdiği ‘gang bang’ denilen yöntemle grup seks yapan 2’si kadın 4 kişi yakalandı. Müşteri görünümdeki polislerin yanına bir bavul dolusu

Birden çok erkekle aynı anda cinsel ilişkiye giriyorlardı…

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, sosyal medya üzerinden haberleşen bazı grupların para karşılığında gang bang denilen seks partilerini organize ettiklerini saptadı.

 

Siteleri takibe alan ekipler, Reşatbey Mahallesi’nde oturan 36 yaşındaki M.Ö. ile eşi 27 yaşındaki D.Ö. ile Mersin’de yaşayan 22 yaşındaki E.Ç. ve erkek arkadaşı 35 yaşındaki S.K.’nın aynı grup içerisinde yer aldıklarını ve birlikte hareket ettiklerini belirledi.

 

‘Armina-Tan’ sahte hesabını kullanan E.Ç. ve S.K. ile temasa geçen polisler, işadamı olduklarını ve renkli bir gece geçirmek istediklerini söyledi. Çift, internet üzerinden yazıştıkları polislerden katılımcı başına bin TL istedi. Polis, pazarlık sonrasında bir geceliğine kiraladığı apart daireyi buluşma adresi olarak verdi.

 

BAVUL DOLUSU FANTAZİ

 

Bir bavula doldurdukları fantezi giysileri ile birlikte Mersin’den yola çıkan E.Ç. ve S.K., Adana’da oturan M.Ö. ile eşi D.Ö.’nün evine geldi. İkisi kadın 4 kişi, akşam saatlerinde de polisin kiraladığı apart dairenin kapısını çaldı. Kapıyı Ahlak Bürosu polisleri açtı. Polisi karşısında gören M.Ö. ve D.Ö., geçtiğimiz yıl Mayıs ayında gerçekleştirilen swinger operasyonunda kendilerini gözaltına alan ekibi tanıyıp, kaçmak istedi. Ekipler, M. ve D.Ö. ile E.Ç. ve S.K.’yı yakaladı. M.Ö. ile D.Ö.’nün, 6 ay cezaevinde kaldıktan sonra para karşılığında fuhuş yaptığı belirlendi. Evde bir miktar uyuşturucu madde de ele geçirildi.

 

‘PARA KARŞILIĞI YAPTIĞIMI ERKEK ARKADAŞIM BİLMİYOR’

 

Gözaltına alınıp Ahlak Bürosu’nda sorgulanan zanlılardan E.Ç. aynı anda birden fazla erkekle birlikte olmaktan zevk aldığını belirterek, “Bu işi para karşılığı yaptığımı erkek arkadaşım bilmiyor” dedi. 

 

Zanlılar, sorgularının ardından sevkedildikleri adliyede, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X