Biri kızdı diğeri sustu

Oyuncu Şükran Ovalı’yla yeni aşka yelken açtığı konuşulan futbolcu Caner Erkin, konuyla ilgili sessiz kalırken, ayrıldığı eşi Asena Atalay ise durumu soran gazetecilere tepki gösterdi.

Biri kızdı diğeri sustu

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Asena Atalay’dan boşanan futbolcu Caner Erkin’in adı, ayrılığın üzerinden ‘Paramparça’ dizisinde rol alan güzel oyuncu Şükran Ovalı’yla anılmaya başlamıştı. Önceki akşam kuaföründen çıkarken objektiflere yansıyan Erkin, aşk iddialarını soran gazetecilere sessiz kalmayı tercih etti. Erkin, sorularından kaçmak için lüks otomobiline binip hızlıca uzaklaştı.

ASENA’DAN GAZETECİLERE TEPKİ

Asena Atalay ise eski eşiyle aynı saatlerde anneannesiyle görüntülendi. Caner Erkin’in yeni ilişkisini soran gazetecilere tepki gösteren Atalay, ‘Ben bu konu hakkında hiç konuşmadım. Benim bu konuyla ne alakam var. Neden bana soruyorsunuz?’ dedi. 

Daha önce katıldığı bir programda, ‘Caner yeniden evlenirse düğününe giderim’ diyen Asena Atalay’ın moralinin hayli bozulduğu gözden kaçmadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X