Biricik’ine kavuştu

‘Hayat Şarkısı’ dizisinin ‘Hülya’sı Burcu Biricik, reklamcı sevgilisi Emre Yetkin’le dünya evine girdi.

Biricik’ine kavuştu

ŞAHİTLERİN AYAĞINA BASTILAR

İstanbul’da gerçekleşen kır düğününe 250 kişi katılırken Burcu Biricik ve Emre Yetkin, nikahta ayağa basma geleneğini değiştirmek içn ilginç bir yola başvurdu. Çift, birbirlerinin ayağına basmak yerine şahitler Anıl Dizdar ve Seçil Kaplan’ın ayağına basarak herkesi şaşırttı. Düğüne katılayaman Burcu Biricik’in Hayat Şarkısı dizisindeki rol arkadaşı Birkan Sokullu, çifti telefonla kutladı. 

ÇOK MUTLU BİR YOLDAYIZ

Düğün öncesi 1947 model Cadillac marka gelin arabasının önünde eşiyle gazetecilere poz veren Burcu Biricik, ‘Bundan iki yıl önce evlilik teklifini aldığımda heyecandan ben daha evlilik için çok küçüğüm demiştim. Şimdi o gün geldi ve birlikte çok mutlu bir yolda evet diyoruz’ dedi. Evlenme teklifini Sri Lanka’da alan Burcu Biricik, eşinin sürpriziyle balayı günlerini Endonezya’nın Bali Adası’nda geçireceklerini söyledi.

Yeğenini yalnız bırakmadı

Ünlü çiftin düğünlerinde Bursa’dan da misafirleri vardı. Kuzenleri Emre Yetkin’i bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Bursalı işadamı Nezih Bağcı’nın eşi Özlem Bağcı ve kızı Burcu Bağcı genç çifti kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X