Biriken puanlar kullanılabilecek

Bankacılık sektörü yetkilileri, banka ve kredi kartlarında biriken puanların yıl sonunda silinmeyeceğini belirterek, gelecek yıl da kullanılabileceğini ifade etti.

Biriken puanlar kullanılabilecek

Yılın son günleri yaklaşırken, vatandaşın yaptığı harcamalar sonucu banka ve kredi kartlarında biriken puanların 2020’ye devredilip devredilemeyeceği merak konusu oldu. Bankaların resen puanları silemeyeceğini kaydeden yetkililer, böyle bir durumda vatandaşların hukuki yollara başvurması gerektiğini söyledi. Bankaların para puanları gider olarak kaydettiğini hatırlatan yetkililer, puanları silseler dahi gelir kaydedemeyeceklerini ve dolayısıyla bunun bir mantığının olmadığını vurguladı. Yetkililer, bankalar tarafından düzenlenmiş özel kampanyalar kapsamında kazanılan puanların kullanımında ise tarih sınırlaması olabileceğine dikkati çekerek, bunlara ilişkin ekstre ve mesaj yoluyla iletilen bilgilendirmelere dikkat edilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X