Birilerinin gözü Harun’da

Beşiktaş maçında yaptığı kurtarışlarla karşılaşmaya damgasını vuran 29 yaşındaki Harun Tekin’i Juventus ile birlikte İtalyan scoutlar takip etti. 

Birilerinin gözü Harun’da

Bursaspor’un Beşiktaş ile oynadığı mücadelede milli kaleci Harun Tekin başarılı performansıyla maça damgasını vuran isim oldu… 

Tecrübeli file bekçisi, özellikle Negredo, Lens ve Vagner Love gibi isimlerin yüzde yüzlük pozisyonlarına geçit vermedi. Kurtarışlarıyla takımını ayakta tutan 29 yaşındaki tecrübeli kaleci, gösterdiği bu performansa taraftarlardan alkış aldı. Tecrübeli eldiven, 2-2 biten bu karşılaşmada toplam 7 kurtarışa imza attı. Harun Tekin, kendisini izlemeye gelen scoutları da fazlasıyla memnun etti.

Çok beğendiler

Antalya kampında Juvestus’un da mercek altına aldığı Bursaspor’un Milli kalecisi Harun Tekin’i, Beşiktaş maçında da İtalyan scoutlar takip etti.

 İtalyan scoutların 29 yaşındaki tecrübeli eldiveni beğendiği öğrenildi. Sezon başından bu yana bir çok takımın scout gönderdiği isimlerin başında gelen Harun Tekin’e sezon sonunda ciddi tekliflerin gelebileceği belirtiliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X