Birine Otomobil Çarptı, Diğerinin Ayağı Kangren Oldu

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde araç çarpması sonucu ayağı kırılan köpek ile kırılan ayağı kangrene dönüşen leyleğin tedavisi, Eğirdir Belediyesi’ne ait…

Birine Otomobil Çarptı, Diğerinin Ayağı Kangren Oldu

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde araç çarpması sonucu ayağı kırılan köpek ile kırılan ayağı kangrene dönüşen leyleğin tedavisi, Eğirdir Belediyesi’ne ait Rüya Park’ta yapıldı. Eğirdir Belediyesi’ne ait Rüya Park’ta mevcut hayvanların yanı sıra, dışarıdan getirilen hayvanların da tedavisinin yapıldığı belirtilirken, Eğirdir Belediyesi Veteriner Hekimi Tayfun Oktar, son olarak araç çarpması sonucu ayağı kırılan köpek ile kırık ayağı kangrene dönüşen leyleğe tedavi uyguladı Otomobil çarptığı köpeğin gerçekleştirilen operasyonun ardından sağlığına kavuşacağını belirten Oktar, parçalı kırıkla getirilen ve ayağı kangren olan leyleğin ise bir süre Rüya Park’ta gözetim altında tutulacağını kaydetti. Eğirdir Belediyesi Veteriner Hekimi Tayfun Oktar, “Duyarlı vatandaşlarımız yolda, sokakta yaralı olarak buldukları hayvanları buraya getiriyorlar. Biz de elimizden geldiğince yaralı hayvanların müdahalesini yapıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X