Birkan: Halk ne diyorsa o olacak

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından Merinos AKKM’de düzenlenen “Teşkilat Vekilleriyle Buluşuyor” programında konuştu.

Birkan: Halk ne diyorsa o olacak

Birkan, yeni anayasa ve başkanlık sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. Başkanlık sistemi ve yeni anayasa konusunda, vatandaş ne derse ve ne isterse onun hayata geçirileceğine vurgu yapan Birkan, “Dilimiz döndüğünce ve bilgimiz yettiğince sizlere başkanlık sistemi ile yeni anayasayı anlatacağız; ta ki bu konu hakkında vatandaşlarımızın aklında şüphe oluşturacak bir soru kalmayana kadar. Yeni anayasa ve başkanlık sistemi nedir diye bakarsak; yeni anayasa benim dediğim gibidir veya başkanlık sistemi benim dediğim gibidir diye bir söylemde bulunamam. Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki yeni anayasa ve başkanlık sistemi sizin dediğiniz gibi, sizin istediğiniz gibi olacaktır. AK Parti iktidarında biz hep ‘halk ne diyorsa o olacaktır’ dedik ve inşallah öyle de olacak” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X