Birlik olalım Süper Lig’i bulalım

Taraftar desteğine bundan sonra da ihtiyaçları olduğunu belirten Mestan, “Hep birlikte hareket edip Süper Lig’e çıkalım” dedi… İlkyarının son haftasında lider Hatayspor’u yenerek çıkışa geçen ve ikinci yarıya da Karagümrük ve Akhisarspor galibiyetleriyle başlayan Bursaspor’da Başkan Mesut Mestan, herkesin takımı sahiplenmesini istedi.

Birlik olalım Süper Lig’i bulalım

Bursaspor’da Başkan Mesut Mestan, zirve hedefi uğruna yönetim ve taraftarın kenetlendiğini belirterek takımı ait olduğu yer olan Süper Lig’e sezon sonunda ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Başkan Mestan, “İlkyarının son haftasındaki Hatay maçıyla başlayan bu başarılı performansımızı sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Zor bir ligde mücadele ediyoruz ama böyle devam edersek hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

HERKES SAHİPLENSİN

Tüm şehrin takımı sahiplenmesini isteyen Başkan Mesut Mestan, “Taraftarımızın desteği daha da artmaya başladı. Bundan sonra da takımımızı daha fazla destekleyeceklerine inanıyorum. Takımın sahiplenilmesiyle Süper Lig’e inancımız daha da artacaktır. Bursaspor’u ait olduğu yere çıkarmak için biz de çok çalışıyoruz. Camia olarak kenetlendiğimizde başaramayacağımız şey yok” ifadelerini kullandı.

KATKI SAĞLAMALI

Yapılan transferlerle daha kaliteli bir kadroya ulaştıklarını belirten Başkan Mestan, “Devre arasında transfer yapmak zor. Ancak biz kadromuza gerçekten iyi isimler kattık. Belki 1-2 takviye daha yapabiliriz. Ancak, bize katkı sağlayacak oyuncularla anlaşabilirsek bunu yaparız. Yaptığımız transferlerin bizi hedefe ulaştıracak isimler olması lazım. Şu ana kadar bu yönde adımlar attık. Kadroya yeni isimler katacaksak gelecek isimler de bizi hedefe götürmeli” dedi.

Gece gündüz çalışıyoruz

Mestan, yaptıkları yeni transferlerle kadrolarını güçlendirdiklerine dikkati çekerek, şöyle konuştu: “Yeni sloganımız ‘Yeniden Büyük Bursaspor’ diyerek yola çıktık. İstediğimiz yere geleceğimize inanıyorum. Son 3 maçtır çok kritik galibiyetlere imza attık. Bir seri yakaladık ve bunu devam ettirmek için Süper Lig yolunda tüm ekibimizle beraber ‘gece gündüz’ demeden çalışıyoruz. İbrahim Üzülmez’in bu takıma çok şey katacağına inanıyorum. Anlaştığımız günden bu yana 4 maçın 3’ünden galibiyetle döndük. Herkes inanılmaz çabalıyor. Bursaspor bu şehrin göz bebeği. Önümüzde çok kritik maçlar var ve taraftarlarımızdan her zaman olduğu gibi bu süreçte yanımızda olmalarını bekliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X