‘Birlikte daha güçlüyüz’ mesajı

Aktaş Holding, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren bayilerini, tedarikçilerini ve müşterilerini, Bursa’da düzenlenen ‘Paydaş Buluşmaları’ organizasyonunda bir araya getirdi.

‘Birlikte daha güçlüyüz’ mesajı

Crowne Plaza’da gün boyu süren organizasyonda, ‘Birlikte Daha Güçlüyüz’ mesajı ön plana çıktı. Toplantıda konuşan Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş, “Bu ülke hepimizin; çok çalışmaya devam ederek, geleceğin Türkiye’sini güçlü bir şekilde inşa etmek hepimizin en temel görevi olmalı. Yani üretimi daha ileriye taşımalıyız. Buna bağlı olarak istihdamı da en üst seviyelere yükseltmeliyiz” ifadelerini kullandı.

 

Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Erol da, “Güncel ve çağdaş yönetim yaklaşımlarıyla, global ölçekteki müşteri beklentilerini en iyi şekilde analiz edip; çözüm odaklı yaklaşımlar sergilerken, paydaş beklentilerine de en dengeli şekilde yanıt verebilme çabasındayız. Dünyanın her yerinde var olan Aktaş Holding’in, bayi ağını da genişleterek, daha fazla kişiye ulaşması ve müşteri sadakat düzeyini sürdürülebilir kılması, şirketimizin kurulduğu günden bu yana benimsediği en temel gerekliliklerin başında geliyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X