BİSİAD’da yeni başkan İdris Doğrul…

Bilişim Sektörü İş Adamları ve Profesyonelleri Derneği’nde (BİSİAD) başkanlığa İdris Doğrul seçildi…

BİSİAD’da yeni başkan İdris Doğrul…

Bilişim Sektörü İş Adamları ve Profesyonelleri Derneği (BİSİAD) Olağan Seçimli Genel Kurulu Gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Osman Akın’ın yaptığı toplantıda başkanlığa İdris Doğrul seçildi… Görev döneminde gerçekleştirilen dernek faaliyetlerinden bahseden BİSİAD eski Başkanı Dağhan Uzgur, birçok güzel projeye imza attıklarını ve yeni dönemde de farklı faaliyetin gerçekleşeceğine inandığını ifade etti.

Tek listeyle gidilen seçimde, Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliğiyle seçilen İdris Doğrul ise, Kuruluşunun 30. yılına merdiven dayayan BİSİAD’ın yeni dönem Başkanlık meşalesini almaktan gurur duyduğunu ifade ederek “Bizler özgül ağırlığı olan bir derneğiz; bilgimiz ve özgül ağırlığımızınbüyüklüğünü Bursa ve tüm Türkiye’de hissettireceğiz. Bursa’da bilişim konusunda bir ekosistem kurulması konusunda yoğunlaşarak,Bursa’nın bilişim kenti olması için çabamız devam edecek.Başkanlığımdaki yeni dönemde Yönetim Kurulundaki arkadaşlarım ve tüm BİSİAD üyelerinin katılımıyla,misyon ve vizyonumuzun bize yüklediği sorumluluk çerçevesinde derneğimizi daha ileriye taşıyacağımıza inancım sonsuz” dedi.

Seçimin ardından söz alan BİSİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Osman Akın, BİSİAD’ın gerek Bursa, gerekse Türkiye çapında önemli bir konumda bulunduğunu ve BİSİAD ailesi mensuplarının özverili katkıları sayesinde Pandemi dönemi esnasında dahi etkinliklerinin devam ettiğinin altını çizdi ve İdris Doğrul’a tebriklerini sunarak, yeni Yönetim Kurulu’na başarılar diledi.

İdris Doğrul Başkanlığındaki yeni BİSİAD Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; İdris Doğrul, Nesrin Erdem, Hüseyin Ocağışen, M. Serkan Aksoy, Yiğit Kiremitçi, Cemil Fidanlıgül, Zuhal Soyaslan, Ömer Kılınç, Tanser Çobanoğlu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X