Bisiklet Bursa’da canlanacak

Federasyon Başkanı ve yöneticileri ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, bisiklet sporunun yaygınlaştırılması için kente güzel bir veledrom kazandırılacağını açıkladı.

Bisiklet Bursa’da canlanacak

Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri, Bü- yükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi Yeni Hizmet Binası’ndaki makamında ziyaret etti. Büyük- şehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık’ın da katıldığı ziyarette, Başkan Altepe, ‘Bisiklet, en önemli spor dallarımızdan. 7’den 70’e herkese spor yaptırmayı istiyoruz. Spor, her yaşta mümkün. Hedefimiz, çocuklara spor yaptırmak. Bursa’da 5 bine yakın öğrenciye de bisiklet dağıttık. Bir projede 240 bin gence spor yaptırdık” dedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALI

Sporun önemine değinen Altepe, “Bursa’ya bir de veledrom kazandırmayı planlıyoruz. Gece gündüz ulaşılabilecek bir tesis olmalı. En uygun alanı belirleyip Bursa’ya güzel bir veledrom kazandıralım’ diye konuştu. Bursa’da spora ve sporculara yaptıkları yatırımlardan dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür eden Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı da “Bu sporun gelişmesi hem insanların daha çok spor yapmalarını, hem yapılabilecek turnuvalarla sporun ve ekonominin gelişmesini hem de trafiğin rahatlamasını sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.  

​Başkan Altepe, ziyaretin sonunda Küçükbakırcı’ya Yeşil Türbe çinisi hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X