Bisikletçilerde Yaz Bereketi

Karnelerini alan öğrencilerin yaz aylarında en büyük eğlenceleri olan bisikletler, tamirleriyle de tamircilerinin yüzünü güldürüyor. Yaz aylarının…

Bisikletçilerde Yaz Bereketi

Karnelerini alan öğrencilerin yaz aylarında en büyük eğlenceleri olan bisikletler, tamirleriyle de tamircilerinin yüzünü güldürüyor. Yaz aylarının gelmesiyle sokaklarda ve parklarda bisikletler çoğalmaya başladı. Bu durum, meydana gelen arızaları gidermek için bisikletçilere de yoğun günler geçirtiyor. 45 seneden beri bisikletçilik yapan Muammer Ölçer, en fazla tamiri lastiklerin gördüğünü söyledi. Vites ayarlarının da en fazla tamir görenler arasında olduğunu anlatan Ölçer, “Lastik patlamaması için kullanıcıların dikenli ve cam parçalı yerlerden uzak durması gerekiyor. Kullanıcılar uzak duruyor, ama şans eseri yine cam parçası, dikenler tekeri gelip bulabiliyor. Geçen seneye göre bisiklet parçası fiyatlarında fazla değişme yok. Sadece bazı parçalarda biraz artış var. Bisiklet kullanıcılarının bilinçli olması gerekiyor. Son zamanlarda da elektrikli bisiklet çıktı. Bu elektrikli bisikleti küçük çocuklara veriyorlar. Bunlar o çocuklar için emniyetli birşey değil. Yaz başlarında kullanıcıların bisikletlerini getirip bir elden geçirtmesi onlar için iyi olacaktır. En azından yaz boyunca büyük masraflarla karşılaşmazlar” tavsiyesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X