Bisikletin merkezi Nilüfer olacak

Yeşil Pedal Bisiklet Derneği Başkanı Yalçın Ataylar ve bisiklet sporcusu Mecit Tatlıcılar’ı ağırlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentte bisiklet sporunu yaygınlaştırmak için yaptıkları çalışmaları anlattı.

Bisikletin merkezi Nilüfer olacak

Bursa’da bisiklet sporunu geliştirmek için başarılı organizasyonların altına imza atan Yeşil Pedal Bisiklet Derneği Başkanı Yalçın Ataylar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde ziyaret etti.

Bisiklet sporcusu ve bisiklet yarışmaları organizatörlüğü yapan Macit Tatlıcılar’ın da yer aldığı ziyarette, Dernek Başkanı Yalçın Ataylar, Başkan Bozbey’e çalışmalarına verdiği destek için  teşekkür etti.

Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak  istediklerini söyleyen Başkan Bozbey de bu amaçla çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

DESTEK VERİYORUZ

Her yaştan vatandaşın bisiklet kullanımını sağlamak için bisiklet yollarını artırdıklarını ve Bisiklet Akademisi’ni faaliyete geçirdiklerini belirten Bozbey, bu konuda da Nilüfer’in öncü olacağını ifade ederken, bisiklet sporuna da her zaman destek verdiklerini söyledi. Yeşil Pedal Bisiklet Derneği Başkanı Yalçın Ataylar da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e bisiklet sporuna verdiği katkı için teşekkür etti.

Halk Evi’nde gerçekleşen ziyaretin sonunda Yeşil Pedal Bisiklet Derneği Başkanı Yalçın Ataylar ve Macit Tatlıcılar, Başkan Bozbey’e günün anısına özel hazırlanan formayı hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X