Bisikletle hareket teşvik ediliyor

Halk Sağlığı Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı’nın başlattığı ‘Toplumda Fiziksel Aktivitenin Arttırılması’ projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne 50 adet bisiklet teslim etti.

Bisikletle hareket teşvik ediliyor

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen bisiklet teslim protokol törenine Bursa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Özcan Akan ile Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş katıldı. İmzalanan protokole göre Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından teslim edilen 50 adet bisiklet, Sevgi Evleri,  Huzur Evleri gibi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı çeşitli birimlerde kullanılacak.

Sağlıklı nesiller için bol hareket eden çocuklara, gençlere ve erişkinlere ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Dr. Akan, “Hareketsiz yaşam, çağımızın en ciddi halk sağlığı sorunlarının başlarında gelmektedir. Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak bu sorunu engellemek ve toplumumuzda fiziksel aktiviteyi artırmak amacıyla çeşitli çalışmalar yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X