Bisikletli Gezginler Aliağa’da Mola Verdi

Yaklaşık 10 gün önce Ege kıyılarını gezmek üzere bisikletleriyle Çanakkale’den yola çıkan bir grup gezgin, İzmir’in Aliağa ilçesinde mola verdi. S…

Bisikletli Gezginler Aliağa’da Mola Verdi

Yaklaşık 10 gün önce Ege kıyılarını gezmek üzere bisikletleriyle Çanakkale’den yola çıkan bir grup gezgin, İzmir’in Aliağa ilçesinde mola verdi. Sosyal medyada oluşturduğu sayfa üzerinden kendisi gibi bisiklet tutkunlarını bir araya getiren Muhammed Kesgin, ‘Seferi&Traveler’ adını verdiği grubuyla birlikte mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havaya aldırış etmeden pedal çevirerek Çanakkale’den Aliağa’ya ulaştı. Muhammed Kesgin öncülüğündeki; Sercan Güney, Cüneyd Rahmet, İbrahim Demir ve Hakan Çelik isimli bisiklet severlerden oluşan grup, Aliağa’ya kadar olan yolculuğunda 360 kilometre yol kat etti. ‘Özgürlüğe Pedalla’ sloganıyla hareket eden grubun lideri Muhammed Kesgin, “Sosyal medya hesabı üzerinden kurduğum bir sayfa üzerinden bisiklet turu yapmayı seven kişiler olarak bir araya geldik. Amacımız Çanakkale’den başlayıp Muğla Ortaca’ya kadar bütün Ege kıyısını keşfetmek. Aliağa’da keşfedilmesi gereken birçok yer gördük” diyerek, kendilerini yemekte ağırlayan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X