Bisiklette Nilüfer farkı

İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti C1 yarışında Nilüfer Belediyespor Bisiklet Takımı yine ödülle döndü.

Bisiklette Nilüfer farkı

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti C1 yarışı İstanbul Arnavutköy’de gerçekleşti. Bu sene ikinci defa dağ bisikleti yarışına ev sahipliği yapan Arnavutköy yarışlarına Polonya, Macaristan, Yunanistan, Japonya, İsrail, Belçika, Lüksemburg, İran, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Kazakistan, Karadağ olmak üzere toplam 12 ülkeden bisikletçiler katıldı. 

Yarışlarda Türkiye’den Bursa,Yalova, Isparta, Samsun, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Çorum, Kütahya, Antalya, Osmaniye, Nevşehir, Çorum,Tekirdağ ve Kahramanmaraş’tan yarışmacılar  yer aldı. 

Toplam 106 sporcunun katıldığı uluslararası düzeyde gerçekleşen yarışta 6 kategoride 56 sporcu mücadele ederken, U17 kategorisinde Nilüfer Belediyesporlu Sinan İli, rakiplerini geçerek birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. 

Sinan İli göstermiş olduğu başarılı performans nedeniyle  milli takım kampına davet edildi. Yarışlarda Nilüfer Belediyesporlu bir diğer yarışmacı Tolga Akdeniz de 41 yarışmacının katıldığı ve zorlukla tamamlanan Elite Men katogorisinde 23. olmayı başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X