‘Biten Cem değil biletlerdir’

Mezun olduğu Boğaziçi Üniversitesi’nce ödüllendirilen ünlü komedyen, artık bittiği yönünde çıkan söylentilere esprili bir cevap verdi.

‘Biten Cem değil biletlerdir’

20 YILDIR HEP AYNI ŞEY

Öğrenci Temsil Kurulu’nun ‘En Sevilen Mezun’ ödülünü verdiği Cem Yılmaz, hayranlarıyla buluştu. Ödülünü aldığı sahnede yine esprilerini konuşturan Yılmaz, ’20 yıldır duyduğum bir laf var; ‘Cem Yılmaz hiç komik değil, Cem Yılmaz artık bitti’ şeklinde. Belki de biletlerdir biten. Komiklik değişken bir iştir. Herhangi bir görüşe, herhangi bir tarafa angaje olmayan bir bakış açısını izleyicilerle paylaşmaktır’ diye konuştu. 

BAYRAĞI DEVRETMEK YOK

Öğrencilerin, ardından gelen yetenekli bir komedyen görüp görmediğini de sordukları Yılmaz, kendisinin de öncekilere alternatif olarak ortaya çıktığını hatırlattı. Komedide bayrak devrine inanmadığını söyleyen Cem Yılmaz, ‘Yaptığınla müsterih olacaksın, şakalarının sınırını bileceksin. Bu bakışa sahip olan herkeste kendimin devamını görebilirim. Her zaman daha komik insanlar olmuştur, olacaktır’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X