Bitlis’te Yetim Çocuklar İçin Program Düzenlendi

Bitlis İl Müftülüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğiyle yetim çocuklar için akşam yemeği programı düzenlendi. Özel bir otelin…

Bitlis’te Yetim Çocuklar İçin Program Düzenlendi

Bitlis İl Müftülüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğiyle yetim çocuklar için akşam yemeği programı düzenlendi. Özel bir otelin yemek salonunda düzenlenen programa Bitlis Vali Vekili Salih Altun, İl Müftüsü Abdülkerim Akbaba, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, kurum amirleri ve çok sayıda yetim çocuk katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Bitlis Vali Vekili Salih Altun, yetim çocuklarla bir arada olmak, onlarla beraber bir tas çorbaya kaşık sallamanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, devlet olarak tüm kurumlarıyla birlikte yetim ve kimsesiz çocukların emrinde olduklarını ifade ederek, yetimlerin sorunlarını çözdükçe mutlu olduklarını, yetimlerden gelen talepleri yerine getirdikleri sürece de neşeli ve o kadar huzurlu olacaklarını kaydetti. Aile Haftası nedeniyle yetim çocuklarla bir araya geldiklerini ifade eden İl Müftüsü Abdülkerim Akbaba ise, Peygamber Efendimizin de bir yetim olduğunu ve yetimlere sahip çıkanların cennetle müjdelediğini dile getirerek, yetim ve kimsesiz çocuklara yönelik farklı programlarla bir araya gelerek kendilerine sahip çıkacaklarını belirtti. Evlerinde araçla alınan yetim çocuklar ve ailelerine verilen akşam yemeğinin ardında tekrar araçlarla evlerine bırakıldı. Programda yetim çocukların sevinçli olduğu görüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X