Bitsin artık bu hasret

Bursaspor, 6 haftalık galibiyet özlemini Kayseri’de bitirmek istiyor. Fenerbahçe maçında Mutlu Topçu’yla birlikte yeni bir umut ışığı yakan yeşil beyazlılar, Sergen Yalçın’la bambaşka kimliğe bürünen rakibi karşısına 3 puan için çıkıyor. Kadir Has Stadı’n

Bitsin artık bu hasret

Spor Toto Süper Lig’in 21.haftasının açılış maçında Bursaspor, Kayserispor’un konuğu oluyor. Kadir Has Stadı’nda 19.00’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Yeni Teknik Direktörü Mutlu Topçu yönetimindeki ilk maçında Fenerbahçe karşısında uzun süre eksik oynamasına rağmen iyi bir mücadele ortaya koyan ve 1-1’lik beraberlikle yeniden bir umut ışığı yakan yeşil beyazlılar, Sergen Yalçın’la birlikte bambaşka bir kimliğe bürünen rakibini yenerek 6 haftalık galibiyet özlemini bitirmek istiyor.

2 CEZALI VAR

Timsah’ta kritik 90 dakikada Boban Jovic ve Aziz Eraltay cezaları nedeniyle forma giymeyecek. Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun savunmanın sağında Ertuğrul Ersoy’u, sol da ise devre arasında Ankaragücü’nden transfer edilen Onur Atasayar’ı oynatacağı tahmin ediliyor. Genç teknik adamın özellikle hücum hattında kimlere şans vereceği ise merakla bekleniyor. Devre arasında birçok ismi renklerine katan ve son 2 haftayı Fenerbahçe ile Galatasaray galibiyetleriyle kapatan Kayserispor ise düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

MAÇ HEYECANI OLAY TV’DE

Bursaspor’un bugün Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Yeşil beyazlı taraftalar Kadir Has Stadı’ndan maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

MAÇ TABLO

STAT: Kadir Has

SAAT: 19.00

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Mehmet Cem Satman, Serkan Çimen

EKSİK: Erkan Kaş

EKSİKLER: Serdar, Emre, Furkan, Bilal, Erdem, Joshua, Joviç, Aziz

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 10 TL

19.00 beIN SPORTS

 KAYSERİSPOR 

16 Ali Ahamada

4 Levent Gülen

76 Kana Bıyık

6 Larrys Mabiala

42 Hakan Aslantaş

5 Rajko Rotman

12 Raheem Lawal

10 Deniz Türüç

77 Güray Vural

18 Silvestre Varela

9 Umut Bulut

 BURSASPOR 

1 Harun Tekin

24 Ertuğrul Ersoy

66 Tomas Sivok

4 İsmail Konuk

33 Onur Atasayar

14 Ricardo Faty

6 Şamil Çinaz

9 Sercan Yıldırım

10 Pablo Batalla

18 Kubilay Kanatsızkuş

30 Bogdan Stancu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X