Bitsin bu hasret

Bursaspor, şampiyonluk yaşamış ekiplerden birini en son yendiğinde takımın başında Hikmet Karaman vardı.

Bitsin bu hasret
Bugünkü Beşiktaş randevusu Bursaspor açısından ayrı bir önem taşıyor. Lige Galatasaray mağlubiyetiyle start veren yeşil beyazlılar, ardından Gençlerbirliği’ni dize getirmiş ve camiaya moral vermişti. Bursaspor, ligde şampiyonluk yaşamış takımlara karşı uzun süredir kazanamıyor. Yeşil beyazlılar en son 8 Nisan 2013 tarihinde Atatürk Stadı’nda Beşiktaş’ı 3-0’la dize getirmişti. Timsah’ı o dönem Hikmet Karaman çalıştırıyordu.
 
FARKLI MAĞLUBİYETLER
 
Bursaspor geçen sezon Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’a karşı kazanamamıştı. Galatasaray’la Bursa’da 1-1 berabere kalan TT Arena’da rakibine 6-0 mağlup olan Timsah, Türkiye Kupasına ise 2-2 ve 5-2’lik skorlarla veda etmişti. Fenerbahçe’ye Atatürk Stadı’nda 3-2, deplasmanda ise 3-0 mağlup olan yeşil beyazlılar, Beşiktaş’a da 3-0 ve 1-0’lik skorlarla boyun eğmişti. Bursaspor’un Trabzonspor randevuları ise 2-2’lik skorlarla sona ermişti. Timsah, bu sezona da 2-0’lık Galatasaray mağlubiyetiyle başlamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X