Bitti bitiyor

Dün Özlüce’ye gelen 31 yaşındaki tecrübeli savunmacının menajeriyle el sıkışan yeşil beyazlıların bu transferi birkaç gün içerisinde açıklaması bekleniyor.

Bitti bitiyor

Geçen sezon savunmada büyük sıkıntı yaşayan Bursaspor bu bölgeyi tecrübeli bir  isimle güçlendirmek istiyor. Bu doğrultuda uzun zamandır Beşiktaş’la yollarını ayıran Tomas Sivok’la temasta olan yeşil beyazlılar, belli bir mesafe katetti. Çek yıldızın menajeri dün Özlüce Tesislerine gelerek Başkan Recep Bölükbaşı ve kurmaylarıyla bir görüşme yaptı. 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık mukaleve önerilen ve bonservisi elinde olan 31 yaşındaki oyuncunun alacağı ücret konusunda orta yol arandığı öğrenildi. 

BUGÜN DE GÖRÜŞÜLECEK

Yeşil beyazlıların yıllık 800 bin Euro önerdiği Sivok’un 1 milyon 200 bin Euro istediği bildirildi. Menajerle yapılan görüşmelerde önemli yol kaydedildiği öğrenilirken transferin birkaç gün içersinde sonuçlandırılacağı belirtildi. Transferin gerçekleşmemesi durumunda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın transfer komitesine sunduğu diğer isimlerle görüşmeler başlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X