‘Biz bir bütünüz’

Yeni üyelerin ilk kez katıldığı toplantıda konuşan İdris Sevinç, ‘Divan Kurulu bir icra kurulu değildir’ dedi.

‘Biz bir bütünüz’

Bursaspor Divan Kurulunun Olağan Toplantısı dün Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Yıldırım Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda ilk olarak 25 ve 20 yılını doldurarak Divan Kurulu’na girmeye hak kazanan üyelerin isimleri okundu. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, yeni üyelere hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Sevinç şöyle konuştu:

“Divan Kurulu bir icra kurulu değildir. Bu işlerde Bursaspor’a emek vermiş arkadaşlarımızın, başkanlarımızın ve büyüklerimizin görüş ve düşüncelerini saygı ve sevgi çerçevesinde içinde dile getirildiği yerdir. Bunun bu şekilde bilinmesini arzu ediyorum. Demokrat davranmak suç mu? Veya ne zamandan beri suç oldu. Yapılan tüzükte diyordu ki; Divan Kurulu 2 asil 2 yedek üyeyi Seçme ve Sicil Kurulu’ndaki üyeyi atar. Biz de oturup dedik ki; Biz ne diye atayalım. Demokratlıktan bahsediyoruz, bu işi yapmak isteyen arkadaşlarımız çıkar aday olur. Biz burada bir bütünüz. Bunun böyle bilinmesini istiyorum”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X