Biz bir bütünüz

Yeşil beyaz sevdalıları Özlüce’ye akın etti, tüm camiaya mesaj verdi. Teksaslılar Dernek Başkanı Mehmet Güzelsöz, “Geçen sezondan herkes hatalarını biliyor. Yeni döneme umutla bakalım. Her zaman takımımızın yanındayız” dedi.

Biz bir bütünüz

Bursasporlu taraftarlar yeni sezon öncesi dün Özlüce’ye akın etti.

Yaklaşık 150 kadar yeşil beyaz sevdalısı teknik heyet ve futbolcularla biraraya gelerek destek mesajı verdi. Teksaslılar Dernek Başkanı Mehmet Güzelsöz geçen sezon yaşananlardan herkesin dersler çıkarması gerektiğini söyledi. Yeni sezon öncesi camiaya birlik beraberlik mesajları veren Güzelsöz şöyle konuştu:

GEÇEN SEZON ÜZÜLDÜK

“Bursaspor hepimizin. Geçen sezon çok üzüldük. Herkes hatalar yaptı. Ancak artık geride kaldı. Önümüzde yeni bir dönem var. Bu sene herkesin üzerine düşeni yapacağına inanıyoruz. Bizler de taraftarlar olarak kombinemizi alıp, takımı destekleceğiz. Yeni bir takım kuruluyor. Eksikler var. Geçen sezondan çok daha iyi bir takım olacağına inanıyorum. Paul Le Guen şehre bir hava getirmiştir. Devamını bekliyoruz.”

Süt helvasına bayıldı

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Rumeli Kardeşler Sofrası tarafından kendisine ikram edilen süt helvasını çok beğendi. Orhan Eracar’ın ikram ettiği tatlı için teşekkür eden Fransız çalıştırıcı, Türk mutfağına alışmaya başladığını söyledi.

Sizlerin yanındayız

Taraftarlar kaptanlar Harun Tekin ve Pablo Martin Batalla ile de biraraya geldi. Yeşil beyaz sevdalıları her iki isme, “Geçen yılın bütün olumsuzluklarını unutun. Bu sene yepyeni bir takım olacak. Sizin yanınızdayız” dediler. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X