‘Biz halkımızın iradesine güveniyoruz’

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP’nin anayasa değişiklik paketini Anayasa Mahkemesine götürmeme kararına ilşkin “Öyle anlaşılıyor ki Binali Bey de Devlet Bey de hayal kırıklığına uğramışlar. Biz halkımızın iradesine güveniyoruz.” dedi.

‘Biz halkımızın iradesine güveniyoruz’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ordu, Amasya ve Kastamonu dernekleri ile federasyonlarının toplantılarına katıldı.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada Anayasa değişiklik paketini Anayasa Mahkemesine götürmeme kararlarına ilişkin “Öyle anlaşılıyor ki Binali Bey de Devlet Bey de hayal kırıklığına uğramışlar. Biz milli iradeye güveniyoruz, biz halkımızın iradesine güveniyoruz.” dedi.

 

Maltepe’de başörtülü lise öğrencisinin darbedilmesi

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Hiç kimsenin giyim tarzıyla uğraşmak gibi bir düşünceyi, hiç kimse kafasından dahi geçirmemelidir. Herkes bu ülkenin caddelerinde, sokaklarında özgürce gezebilmelidir. Herkesin giyimine, kuşamına herkesin saygı duyması gerekir. Ben de öğleden sonra aileyi ziyaret edeceğim, kız kardeşimle tanışacağım, onun da sorunlarını dinleyeceğim.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X